Magamról

Saját fotó
Pécs, Baranya, Hungary
"A boldogságot csak az bírja el, aki elosztja. A fény csak abban válik áldássá, aki másnak is ad belőle... Amit szerzel, amit elérsz, amit tudsz, amit átélsz, osszad meg. Az egész világ a tiéd. ... Amiből másnak nem adsz, legyen az arany, iszappá válik; legyen szent fény, átokká válik; legyen gyönyör, halállá válik..." (Hamvas Béla) Én ebben hiszek.... Akinek van -adnia kell! Ha nincs is semmid, van szeretet a szívedben -hát adj belőle! Van mosoly a lelkedben -hát osztogasd bőven! Van segítő szándék benned -hát segíts! Mindenkiben van valami jó, amit megoszthat másokkal - hát tegyétek!

2012. július 3., kedd

Tököm nőtt :)

Mit ad Isten.... tököm nőtt a kertben!
Pedig nem is ültettem, csak a kidobott, már nem ehető folytatta földi reinkarnációját -tökként újra :)
Nagyon megörültünk neki, mert a telken direkt vetettek még sehol sincsenek. Ennek meg itt ni: már termése is van!


Hát terelgetem is az indáit, hogy merre fusson, ha már mennie kell valamerre. Csak teremjen bőségesen! A paradicsomok is megindultak a fa hordóban, olyan gyönyörűségesek, hogy csodájára járok napota...



A paprika palánták megsínylették a húsvéti segédnyúl tanonc működését, szegények győznek magukhoz térni az állandó rágóhatás miatt. Bár mostanra mintha helyrerázódtak volna.

 ...ugyanis nyuszi pajtás "rács mögé került". Elkerítettem neki egy részt a kertben, a legárnyékosabbat, mert szegény nehezen viseli ezt a nagy meleget. Ám az elzárás sokkolta, többször megszökött és megtámadta a kerítést is. Félelmetes vérnyúl jeleit mutatja....


Persze ellátom azért továbbra is minden jóval, és felügyelet mellet elhagyhatja a kennelt is majd. Addig is szőlő levelekkel és hajtásokkal próbálom megbékíteni őkelmét :)






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése