Magamról

Saját fotó
Pécs, Baranya, Hungary
"A boldogságot csak az bírja el, aki elosztja. A fény csak abban válik áldássá, aki másnak is ad belőle... Amit szerzel, amit elérsz, amit tudsz, amit átélsz, osszad meg. Az egész világ a tiéd. ... Amiből másnak nem adsz, legyen az arany, iszappá válik; legyen szent fény, átokká válik; legyen gyönyör, halállá válik..." (Hamvas Béla) Én ebben hiszek.... Akinek van -adnia kell! Ha nincs is semmid, van szeretet a szívedben -hát adj belőle! Van mosoly a lelkedben -hát osztogasd bőven! Van segítő szándék benned -hát segíts! Mindenkiben van valami jó, amit megoszthat másokkal - hát tegyétek!

2014. május 18., vasárnap

Jön a tavasz?

Ülök az orvosi rendelőben (sajnos idén már másodszor) és megszólít a várakozás hosszú percei alatt egy idősebb nénike: Hol lehet a tavasz? Elfelejtette, hogy idő van!

Mosolyt csalt az arcomra, mert a szemében fiatalos, csibészes csillogás volt.Azt mondja ez a sok eső már a csontjait áztatja szét, kellene a napfény....
A víz elmosott mindent, szép zöld lett tőle az utca, de a virágok,a mik az első napsugarakra virágot bontottak, eltűntek a sok esőtől, a jégveréstől. Mondom neki, hogy nálam ott a tavasz a kertemben, majd átküldöm hozzá is, ha nálam végzett!
Azután kiderült: nagy internet guru a néni :) Így  megígértem, hogy elküldöm neki a fotókat a virágaimról a neten. Erősen mosolygott, azt mondta ismeri a Picasa használatát is :)  Mondtam van egy blogom, na akkor kéri a címét és majd megkeresi, mert ideje az van bőven :)

Hát ma fotóztam néhányat....
És itt a tavasz Erzsike néni nálam! Tessék csak megnézni!
Amint végzett itt, máris küldöm Önhöz!


















































És még csak most kezdik.....










Matya érdeklődött, hogy mit bogarászok én annyit a virágok körül..... Aztán leheveredett a nyírkos fűbe és megmosdott....
 































Hát nálam itt a tavasz... jöhet a Pitypangtündér!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése