Magamról

Saját fotó
Pécs, Baranya, Hungary
"A boldogságot csak az bírja el, aki elosztja. A fény csak abban válik áldássá, aki másnak is ad belőle... Amit szerzel, amit elérsz, amit tudsz, amit átélsz, osszad meg. Az egész világ a tiéd. ... Amiből másnak nem adsz, legyen az arany, iszappá válik; legyen szent fény, átokká válik; legyen gyönyör, halállá válik..." (Hamvas Béla) Én ebben hiszek.... Akinek van -adnia kell! Ha nincs is semmid, van szeretet a szívedben -hát adj belőle! Van mosoly a lelkedben -hát osztogasd bőven! Van segítő szándék benned -hát segíts! Mindenkiben van valami jó, amit megoszthat másokkal - hát tegyétek!

2012. szeptember 30., vasárnap

Őszelőn

Nagyon szeretem, amióta "öregebb" lettem, mint kellene :) Tán, mert az én korom is már ősznek számít...
Hasonló a hasonlót alapon....
De csak körül kell nézni!
A színek, az illatok, az ízek, a fények!
Még melengető a nap sugara, mézízű szőlő és más gyümölcsök csábítanak.
És az őszi virágok színei... Hmmmm... Csodásak!


A krizanténok sokszínűsége, a muskátli rengeteg árnyalata...
Csodáslatosak...

A rézvirágok.... Amikor elülteted, sosem tudhatod milyen színnel lep meg ilyentájt. Minden évben begyűjtöm bizony a magját és alig győzöm kivárni a virágzásukat.

Ezek a kis kerek gömböcskék fantasztikusan vidámmá tehetik az ember napját. Én hajnalban, amikor enni adok kutyának, macskának, akkor szoktam megállni szemrevételezni.


Októberi varjúháj.... :o) micsoda név! :)


És az alkörmös.
Régen a vörösbort festették vele, ha szükséges volt. Hozzám véletlenül került, de nem bánom, mert télen a madaraknak szolgál táplálékul a termése.
Hát nem csodálatosak?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése