Magamról

Saját fotó
Pécs, Baranya, Hungary
"A boldogságot csak az bírja el, aki elosztja. A fény csak abban válik áldássá, aki másnak is ad belőle... Amit szerzel, amit elérsz, amit tudsz, amit átélsz, osszad meg. Az egész világ a tiéd. ... Amiből másnak nem adsz, legyen az arany, iszappá válik; legyen szent fény, átokká válik; legyen gyönyör, halállá válik..." (Hamvas Béla) Én ebben hiszek.... Akinek van -adnia kell! Ha nincs is semmid, van szeretet a szívedben -hát adj belőle! Van mosoly a lelkedben -hát osztogasd bőven! Van segítő szándék benned -hát segíts! Mindenkiben van valami jó, amit megoszthat másokkal - hát tegyétek!

2012. október 7., vasárnap

Mustármaggal az egészségért

Már régóta tudom édesanyámtól, hogy a mustármag mennyire sok mindenre jó. Persze a zöldség savanyítás és a flakonos mustár mellett.
Apukám végtagjaiban már régóta nem megfelelő a keringés, ezért hideg keze-lába, nem érez velük, sokszor amikor megsérül észre sem veszi. Na, ekkor kezdte el a mustármagot enni. Tisztítja az érfalakban a lerakódásokat..... például!
De ahogy ma olvastam másra is jó!
Gondoltam megosztom , hátha másnak is eszébe jut kipróbálni! A tapasztalatokat kéretik megosztani! :)



Mustármag kúra
Egy mustármagkúra időtartama 6 hét, amikor is mindennap, a főétkezések előtt, éhgyomorra kell lenyelni egy kávéskanálnyi mustármagot, rágás nélkül, egy pohár vízzel.
A kúrát egy évben kétszer, háromszor javasolt megismételni. A mustármagok emésztetlenül haladnak át a szervezeten, de közben a bennük lévő anyagok kioldódnak, és a belekben lerakódott, bélfalra tapadt bélsártól megtisztítják a szervezetet.



Van egy igen hosszú bélrendszerünk, telis-tele bélbolyhokkal, amik közül ezek a kis gömbök kigörgetik a lerakódásokat. Eredmény: feljavul a felszívódás, csomó méreganyag távozik a szervezetből, csodaszép lesz a bőr, a haj és sokkal energikusabb leszel.

Kezd ezzel és zárd ezzel a napod! 6 hétig tart ez a mustármag kúra! Tavasszal és ősszel! Nem kell csodagyógyszer jó drága pénzen!
Csak egy kis figyelem a testedre. Ha már iszol ugyebár tisztított vizet, vagy mentes ásványvizet! Szánj magadra ebben az időben annyit, hogy most megiszod azt a 3 litert! Víz alapú testet csak vízzel tisztíthatsz!

A bélrendszer salaktalanításán és fertőtlenítésén túl olyan jótékony hatásai vannak még a mustármagkúrának, mint a vértisztítás, a hajhullás és a köröm töredezettségének megszüntetése, a bőrpanaszok - pattanások, ekcéma, viszketés enyhítése, az asztmás rohamok gyakoriságának csökkentése, valamint az érelmeszesedésben szenvedő betegekre is jótékony hatással van.
Remélem hozzájárultam a cikkel kicsit mindenki egészségmegőrzéséhez :o)
egy Vacsuti innen a szomszédból :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése